prototypes

ErikTan Real Madrid tröja Cliff

liverpool tröjaTottenham Hotspurs tröja

?Chelsea försvarare Baba Rahman har utsetts till ett sommaröverföringsmål för Fenerbahce. Ghana-internationella har haft en torr tid i västra London efter att ha tecknats för en avgift om sommaren. Rahman anlände till Stamford Bridge med ett gott rykte smidd efter en utmärkt säsong för Augsburg i Bundesliga. Men han fick knappt några minuter på planen Schalke 04 tröja under Jose Mourinho under första halvan av säsongen som Special One fastnade med Cesar Azpilicueta. Defensiva skador har sett Azpilicueta skiftat till höger tillbaka de senaste veckorna och Rahman att få lite fotboll under hans bälte. Men vänsterbacken har inte tagit sin chans att imponera efter en serie skakiga skärmar, för att inte tala om att han höll av sig vid halvtid i Southampton i februari.

De sista få matcherna i denna kampanj kan vara Blues kvarstår med samma back, eller han följer samma snabba utlopp som Felipe Luis före honom. Luis, nu tillbaka med Atletico Madrid, är enligt uppgift ett annat namn på Fenerbahces önskelista eftersom de letar efter en ersättare för kanarie Erkin före hans förväntade avresa turkiska tidningen Fanatic hävdar att Rahman är den ledande kandidaten för jobbet som Schalke 04 tröja Kanarieöarna hoppas att ska ta Fördelarna med situationen. Rahman s dåliga prestationer i Premier League kommer att ha väsentligt sänkt sitt värde och Fenerbahce luktar ett fynd i offen Chelsea har fortfarande Nathan Ake Liverpool tröja på böckerna och hans låneförtrollning vid Watford beror på slutet i slutet Av termen. Ake sa: Innan säsongen trodde jag att det skulle vara ett bra år om jag lyckades få 15 startar, med några extra spel som en del.

Jag har jobbat väldigt hårt och det har visat sig riktigt bra. Jag vet ännu inte var jag kommer att vara nästa säsong. I princip kommer jag att rapportera för pre-season på Chelsea men jag vet inte deras planer. Självklart har de också en ny chef. Ake har varit instrumental i Watfords Premier League kampanj denna term och haft en bra lopp i FA Cup De böjde sig i semis på Wembley under helgen.