prototypes

Rochell Fotballdrakter barn AngeliaM

arsenal draktLiverpool drakt

?Jesus Corona, senter, scoret en screamer for å lede Mexicos glut av europeiske baserte stjerner i helgen.

Hva et mål fra Jesus Tecatito Corona! Etter å ha kommet tilbake fra skade, gjorde 24-åringen straks en innvirkning på Porto i søndagens 1-1-tegning med Vitoria Setubal Coronas utrolige volley i 46. minutt var en påminnelse om det enorme juventus drakt talentet og potensialet som den meksikanske internasjonale har. Selv om landsmannens landsmann Miguel Layun ikke hadde mål eller assistere til navnet hans, satte høyrebacken en solid ytelse for Dragons med sine mange kryss. Hector Herrera, som nylig har kommet seg tilbake fra en skade, ble igjen på benken.

I dag er det vanskelig å finne mange negativer om Andres Guardado På lørdag satte den velafrundede midtbanespilleren et annet imponerende skift for PSV i 1-0-vinneren over Vitesse. I den femte minuttet av Eredivisie-sammenstøtet ga Guardado assistenten for liverpool drakt Siem de Jongs vinnende mål. Hector Moreno var like innflytelsesrik i PSVs backline gjennom sin distribusjon og defensiv avlytning.

Uansett prestasjon er en start i 2017 nok til å tjene fortjent oppmerksomhet for Marco Fabian. Etter å ha slått for en ryggskade, returnerte 27-åringen til Eintracht Frankfurts start XI for første gang siden desember. Selv om Fabian ikke kunne bidra til å sikre en seier i lørdagens 0-0 Draw med Hamburg, kunne midtbanespilleren fortsatt chelsea drakt spille en nøkkelrolle i oppbyggingen av Frankfurts angrepsspill.

Granada slått ut av søndagets nedrykkelsestest mot Sporting Gijon med 3-1-tap Etter nederlaget dro El Grana til 19plass i stillingen, noe som førte dem ett skritt nærmere nedrykkelsen. Verre for Granada hvis Guillermo Ochoa ikke stoppet Straffespark eller gjøre hans åtte lagrer.

Til tross for flere muligheter i angrepet, fant Bayer Leverkusen seg med et smalt 1-0 tap til Hoffenheim på lørdag. Die Werkself, som nå sitter i en skuffende 11. plass i Bundesliga-bordet, er også uten seier i sine siste seks kamper i alle konkurranser. Når det gjelder stjernesparkeren Javier Hernandez, ble den meksikanske gitt en komo-rolle i de siste 19 minuttene av tapet. Med begrenset tid avsluttet Hernandez med bare ett skudd.

Det kommer til å være utfordrende for Raul Jimenez å gjenvinne en nøkkelrolle med Benfica I lørdagens 0-0-trekk med Pacos de Ferreira ble angriperen gitt de siste ni minuttene av kampen for å spille. I et spill der Benfica desperat trengte et mål eller en endring i angrepet, fikk Jimenez ikke anledning til helt til slutt.

For en tredje Serie A-kamp på rad, var Carlos Salcedo igjen på benken til Fiorentina. På søndag kunne viola tjene en 1-0 seier over Crotone uten minutter gitt til den meksikanske forsvareren. Etter en lovende første måned med Fiorentina har Salcedo slitt seg for å tjene en startrolle i 2017.