prototypes

AgnesBg Inter Milan tröja Gloria

bayer leverkusen tröjaLazio tröja

?Den 22-årige var undertecknad för £ 25m sommaren 2015 efter sin fantastiska form för holländska sidan PSV Eindhoven.

Men Depay har misslyckats med att göra en meningsfull inverkan sedan han flyttat till Premier League och är ännu inte påbörjad ett spel under Jose Mourinho.

Trots att han överför rykten om att han kommer att lämna Old Trafford i januari, fortsätter Depay att Napoli tröja vara positiv.

I Atletico Madrid tröja en video på Snapchat sa han: Vad är killar, jag vill bara säga att du är en schack, killar, jaga dina drömmar, bli framgångsrik.

Det är vad jag gör, jag tror på mig själv, fortsätt slipning, vad du än gör, arbeta hårt för att det ska betala.

Depay har gjort sju framträdanden för United denna säsong och hans brist på första lagsåtgärd har sett Everton registrera sitt intresse för Atletico Madrid tröja att underteckna honom i januari.

Efter Uniteds 1-1 draw med Arsenal på lördag, talade Mourinho om Ronald Koemans senaste kommentarer som bekräftade att Toffees var angelägna om framsidan.

Jag tror mitt vanliga svar om någon frågar mig om en spelare från ett annat lag, mitt vanliga svar är att spelaren tillhör ett annat lag, spelaren tillhör en annan chef, inga kommentarer alls.

Jag tycker att det är det etiska svaret och när vi alltid är oroliga för etik och respekt och regler, sa jag bara att om jag skulle göra kommentarer om en Everton-spelare skulle jag vara i trubbel.