prototypes

ClairMi Milan Tröja Mitchell

Athletic Bilbao Tröja

?Den förväntade upticken i det mexikanska landslagets förmögenheter efter olympisk guld i London 2012 har aldrig förverkligats. Faktum är att saker sannolikt blev svåra med den nästan katastrofala och pinsamma världscupen som kvalificerades i 2013 och den monumentala 7-0-förlusten till Chile under Copa America Centenario i slutet av juni. Båda var historiska lågor i en period där El Tri skulle slå nya trupper.

Men medan Mexikos högste lag Real Madrid Tröja har behållit sitt rykte för ojämna historier – tuggar upp och spottar ut fem huvudtränare mellan London 2012 och nuvarande befäl Juan Carlos Osorio – Ungdomsstrukturen och framgången har varit oerhört konsekventa.

En del av detta kan ses i olympiska spelare som Marco Bueno och Arturo Ponchito Gonzalez, som båda vann 2011 under 17-världscupen. Då är det olympiska tränaren Raul Potro Gutierrez, som lyckades med U17-laget 2011 och har blivit en av Mexiko mest lovande yngre chefer.

Övervaka allt är chef för ungdomslandslag på den mexikanska fotbollsförbundet Dennis te Kloese, som har strukturerat steget framåt för Mexikos ungdomar.

Raul Gutierrez och Dennis te Kloese kommer att se att vägleda Mexiko till sitt andra i följd guld.

För att förstå vad Rio 2016 betyder för Mexikos ungdomsprogram, hamnade ESPN FC med Te Kloese i telefon från Salvador, Brasilien, före El Tri OS, Juventus Tröja Hirving Lozano S framtida, Liga MX s 10/8 Regel och mer.

Monterrey s Arturo Gonzalez var Lazio Tröja medlem i Mexiko trupp som vann 2011 U17 World Cup.

Hirving gör det bra i ligan, han gör det mycket bra i landslaget. Han är fortfarande en ung spelare – 1995 född när OS är upp till 1993 – men han är ganska mogen. Han gift sig ganska ung, han har väldigt liten baby och han är mycket ansvarig. Men det händer honom efter OS eller kanske nästa år, det är upp till folket i Pachuca att utvärdera. Under tiden är jag 100 procent säker på att han är i mycket bra händer på Pachuca.

Pachucas Hirving Lozano har ryktats för att vara på Manchester Uniteds radar i sommar.

Är en väldigt bra spelare. Han drar uppmärksamhet Han kom ganska bra som en del på Copa America och det kommer att bli intressant. Det finns mer framträdande spelare i vår grupp.