prototypes

Williams fodboldtrøjer tilbud AguedaCa

Chelsea trøje

?Girona nød en dunkende 3-0 sejr ved Montilivi for at sætte dem inden for to punkter i europæisk fodbold næste sæson. Catalanerne havde flere spændende chancer, før de fik gennembrudet med en Stuani-straf og mål fra Portu og Juanpe.

En uhyrlig hånd fra Martin Mantovani gav et straffespark til hjemsiden i 23 minutter. Argentineren havde bogstaveligt talt hånden over hovedet for at nå bolden, hvilket gjorde det til en tydelig fodboldtrøjer med navn beslutning for dommeren. Cristhian Stuani var kun alt for glad for at konvertere fra stedet.

Omkring ti minutter senere gjorde Girona det 2-0 med en lang bold til Portu midt på banen. Spanjeren lavede et fremadskridende løbe fremad, uden at ingen af ??de tre Leganes-spillere omkring ham kunne komme tæt nok til at udfordre. Portus stærke skud skød ind i toppen af ??målet, men kampen var næsten uden for Leganes rækkevidde.

Et sene mål i slutningen af ??kampen sluttede derefter handlen til catalanskerne. Deres frispark fra venstre blev konverteret af en airbourne Juanpe, hvor bolden hoppede ind i venstre side af målet.

I sidste øjeblik har jeg drømt mange gange af dette øjeblik. Når tingene er vanskelige og i sidste ende du klarer at nå dem, smager Inter Milan trøje de endnu bedre.

Eloi er den eneste spiller i Gironas Chelsea trøje historie for at spille i Tercera Division, Segunda B, Segunda og Primera Division. Efter han matchede sagde han,

Jeg håber, at jeg er den eneste, det bliver et godt tegn.

Efter kampen sagde Girona træner Pablo Machin,

Vi fortsætter med ideen om at få lidt over 40 point. Så vil vi se, om prinsen får prinsessen.

Leganes træner Asier Garitano sagde,

Det var en kamp, ??hvor Girona har været bedre end os, og sejren har været overvældende.

Begge sider står nu over for en vanskelig uge fremad. Leganes forbereder at byde velkommen til Real Madrid hjemme på onsdag. I mellemtiden har Girona en forventet uge, der kulminerer i en tur til Camp Nou næste lørdag. Barcelona vil have en mid-week Champions League kamp mod Chelsea, så forvent hvide og røde at kaste alt på Barça på jagt efter en berømt sejr.

Starter XI Girona: Bounou; Ramalho, Bernardo, Juanpe, Aday; Mojica, Aleix Garcia, Granell, Borja Garcia, Portu; Stuani.

Starter XI Leganes: Cuellar; Zaldua, Munoz, Mantovani, Rico; Gumbau, Ruben Perez, Eraso;; Beauvue; El Zhar og Amrabat.