prototypes

Lilla fodboldtrøjer DuaneQeb

Fodboldtrøjer med tryk

?Atletico Madrids underskrivelse af Vitolo var bestemt uortodox, men Los Rojiblancos er overbevist om, at de ikke har handlet ulovligt ved at ansætte spilleren via Las Palmas.

På grund af deres overførselsforbud kan de ikke registrere spillere til januar, så den 27-årige betalte sin frigivelsesklausul for at flytte til Chelsea trøje Las Palmas i første halvdel af sæsonen, hvorefter han vil forbinde med Diego Simeone s hold.

Hans tidligere klub Sevilla er alt andet end tilfreds med den måde, virksomheden blev udfoldet på, og deres præsident Pepe Castro har lovet at tage retssager, hvis det viser sig at være passende og nødvendigt.

Sevilla vil udøve vores rettigheder og studere dokumentationen omhyggeligt for at overveje at tage alle de retsakter, der er tilgængelige for os, sagde Castro.

Vi går helt til hvor vi skal hen.

Atletico er dog overbevist om, at de Inter Milan trøje tog alle de nødvendige foranstaltninger, og de søgte råd fra FIFA og LaLiga samt at indhente en rapport, som lovligt vurderede situationen.

Rapporten henviser til konsekvenserne af artikel 17 i forordningerne om status og overførsel af spillere, der diskuterer afbrydelsen af ??kontrakter uden grund.

Dokumentet, som Atletico besidder, har den holdning, at bruddet af et forhold til en klub ikke er uden grund, når betingelserne for den underskrevne frigivelsesklausul er opfyldt.

Desuden konsulterede Los Rojiblancos LaLiga om de finansielle Manchester United trøje og skattemæssige aspekter på aftalen for at sikre, at de havde ret.