prototypes

Jessiev Atletico Madrid tröja Lourdes

  • January 25, 2019
  • By
  • in Singapore
  • No Comments

Manchester City tröja

?Nya vanliga Liege målvakt Victor van Louis van Louis van Gaal, trots att han bara gjorde två skott under sin tid på Manchester United.

Van Gaal tecknade Valdes (34) i januari 2015 när han var nöjd med att den spanska målvakten hade full återhämtning från en korsbandskada som han hade lidit föregående år.

Men Valdes flyttade till Belgien på lån sent i förra månaden efter att ha frysts ut ur truppen hos Old Trafford när Van Gaal anklagade honom för att vägra att spela för reserverna.

Valdes, som heter United-kontraktet löper ut på sommaren, sade i förra veckan att Juventus tröja han var glad över att spela igen regelbundet, men på torsdag vägrade han att kritisera Schalke 04 tröja Van Gaal, som han också arbetat med i Barcelona.

Han upptäckte mig vid 20 års ålder, sa Valdes till journalister i Liege. Efter min skada var han den som ringde mig för att komma till United. Du måste vara tacksam.

Förenade mittfältaren Marouane Fellaini känner till Standard Liege bra, men Valdes avslöjade att han faktiskt tog råd från en av de belgiska klubbens mindre kända tidigare spelare innan de lämnade Manchester.

Jag hade inte tid att prata med eftersom jag lämnade väldigt snabbt, sa Valdes i en intervju med belgiska nyhetssidan DHnet. Vi kommer att kontakta varandra för att prata om klubben och staden som han vet mycket bra.

Å andra sidan hade jag en diskussion med Ilias Moutha-Sebtaoui, en ung Manchester United-målvakt som kom från Standard och som berättade för mig att det var en stor klubb och att jag skulle känna mig bra här. Han var inte misstagen.

Förra helgen höll han ett rent lakan på sin debut, då Standard höll på att hålla sig till en topp-sex playoff-plats på spår med en 2-0-seger på OH Leuven. Han hjälpte sedan sin nya sida till slut på belgiska Manchester United tröja cupen, där de kommer att möta Club Brugge nästa månad, efter en 1-1-tävling i Genk på tisdag i andra halvan av semifinalerna.

Den tidigare Spaniens internationella beror på att debut debut för Standard mot Sint-Truiden på söndag.