prototypes

Margarita fodboldtrøjer med navn Finlaycj

Barcelona trøje

?Mainstay Persib Bandung Firman Utina for at opgive sin ferie forsvundet for at slutte sig til det indonesiske landshold for AFF Cup 2014. Playmaker fødsel Manado den 15. december 1981 hævdede han Atletico Madrid trøje at have lommet familiens velsignelse, så han kan deltage i Alfred Rield styrker med høj motivation.

Word indrømmet klar til at gennemgå træning med Garuda landslag i Jakarta. Ja, det er en professionel risiko, og vi har en familie, det er Real Madrid trøje vores offer som spiller, vi skal bære, sagde Firman til Sindonews. Da dette allerede er en del af livet og karrieren, er familien også meget forståelig, tilføjede han.

Firman blev en af ??otte persibspillere kaldet Atletico Madrid trøje Riedl for at gennemgå udvælgelsesteamet, der vil blive vist i AFF Cup 2014, der afholdes i Singapore og Vietnam 22. november til 20. december næste.

Det første valg under et forsøg mod Timor Leste på Gelora Bung Karno Stadium, Senayan, Jakarta, tirsdag. Derefter fortsatte vi mod Syrien lørdag.

Mens Persib-målmand, jeg lavede Wirawan, der også hedder Riedl, hævder ikke at sætte spørgsmålstegn ved spillet i Super League 2014. Hvis problemet lidt, ja ikke et problem, sagde Made.

Riedl har registreret 35 spillere til 2014 AFF Cup-udvalget. Dog vil kun 22 spillere være kernekampen. Indonesien deltog i Gruppe A med værterne i Vietnam, Laos og Filippinerne.