prototypes

Chang fodboldtrøjer Sabinaop

Roma trøjer

?Den wizard-lignende vinger havde netop inspireret Real Madrid til en rekord 10. europæisk cup samt at hjælpe Argentina med at nå verdensmesterskabet i Brasilien.

Han var ren box office, som var overbevist om, at deres investering på 60 mio.

Offline på Maria fra Bernabeu er en seismisk hensigtserklæring fra en klub desperat at komme tilbage til toppen af ??spillet.

Det viste sig, at United stadig var en stor attraktion og kunne gøre forretninger med deres største rivaler og fodboldkæmpere – i hvert fald af banen.

Men hurtig fremad otte måneder og Van Gaals ide om himlen er blevet til et levende helvete af Di Marias mørke, tvivl og fortvivlelse.

Di Maria har talent til at brænde, det er sikkert, men han er gået fra rødt til iskoldt i Old Trafford og bliver det problem, barnet Van Gaal ikke kan komme under kontrol.

Hollandskeren har nok at bekymre sig om hans dyreste og mest begavede stjerne, der tilføjer sine problemer.

Visse signeringer behøver bare at passe regningen hos United – Marouane Fellaini se væk nu – men Di Maria blev født til at spille for dem.

Med sit ægte tempo opfordrede Di Maria United til at spille den slags ekspansive og angribende spil, der gjorde Sir Alex Fergusons sider så succesrige.

Han kan slå sin forsvarer med en dribbel, passere eller krydse og kan score mål af roma trøjer alle typer, hvilket gør ham til den slags stjerne Van Gaal kunne bygge sit hold rundt.

Men i tilfælde af Maria-terroriserede forsvar forsøger Van Gaals hus stadig at bygge er i fare for at falde ned, før taget er sat på.

Han har Fodboldtrøjer fundet sig selv erstattet i de seneste spil, s mål og hjælper – bortset fra mandag aftenens overdådige kors for Wayne Rooney at score mod Arsenal – har tørret op, og han har ikke slået sig til sin yndlingsposition.

Han kæmper med dæmoner, der er blevet værre ved et forsøg på indbrud hos hans hus i januar, mens han og hans familie slapper af indenfor.

Dette, kombineret med det faktum, at han har sit bidrag til at miste sin tillid og glimmer.

Men kernen i problemet kan være relateret til, da han kom til United i første omgang.

Di Maria ønskede ikke at forlade Madrid og var dybt ked af at være opmærksom på døren til en forlængelse, at han tog det usædvanlige skridt til at gøre et åbent brev til Real-tilhængere, der gjorde det klart, at det var hans hensigt at gå ud på de spanske jøder .

Han må have følt som om han blev dumpet af en kæreste, for kun at finde sig til at danse en anden, han havde ikke lyst til så meget. Mesut Ozil gik igennem en lignende break-up og synes ikke at have overtaget det heller.

Men Di Maria tog de lørdags på 250.000 kr. Om ugen på United, sammen med bordet på europæisk fodbold, så undskyldninger og sympati bør gives kortfattet.

Især når Di Maria trækker en stunt som han gjorde i 2-1-nederlaget til Arsenal i FA Cup, da han så rødt for at leverkusen trøjer tage fat på dommeren Michael Olivers skjorte.

Den slags ting en spiller gør, når han er i et mørkt sted og ligner en person, der bare vil være et andet sted.

Van Gaal har meget på sin tallerken som United splutter mod en sæson med potentiel fiasko, hvis en top fire plads ikke må materialisere.

Men det er den aktuelle situation med Di Maria, der vil være ham den mest mad til tanker lige nu.

United står over for et afgørende løb af inventar, der lover at definere hele deres kampagne, og Van Gaal har brug for Di Maria mere end nogensinde.

Men hvis hans førende mand fortsætter med at lade ham falde.