prototypes

Robyn fodbold trøjer EttaUutq

Tottenham trøjer

?Brasilianske outfit Gremio benægter, at de har modtaget et bud på stjernen fremad Luan fra Atletico Madrid, ifølge Squawka.

Den 24-årige har været knyttet til et flyt til Spanien efter at have scoret 11 mål i 22 kampe i Copa Libertadores og Brasileiro Serie A denne sæson.

Atleti blev rapporteret at have tilbudt € 20m for sine tjenester, på trods af at klubben ikke kunne registrere spillere indtil januar på grund af deres overførselsforbud.

Luan har kun en kasket til Brasilien, men har præsenteret tottenham trøjer for deres ungdoms sider, herunder tottenham trøjer vinder guld i Rio 2016 OL og Toulon turneringen i 2014.

Selvom han ikke har scoret masser gennem sin karriere, når han kun dobbelte figurer i ligaen kun en gang i sine tre sæsoner på Gremio, går den tidligere Catanduvense-spiller også ind for at hjælpe med, med seks indtil videre i den nuværende kampagne sammen med hans fem mål.

Hans evne til at score fra hvor som helst, herunder gratis spark, samt hans trickery og strålende dribling stil havde tidligere tiltrukket Premier League outfit Liverpool, og spanske giganter Barcelona og Real Madrid.

Atletico Madrid ser nu ud til at være førende løb for underskrift, og mens Gremio har nægtet forhandlinger med La Liga outfit, kunne en aftale blive sorteret i den nærmeste fremtid.

I en klubberklæring sagde den brasilianske side: For at bevare Gremios image og de institutionelle relationer præciserer klubben, at der i øjeblikket ikke er løbende forhandlinger juventus trøjer med Atletico Madrid om enhver spiller, der er knyttet til klubben.