prototypes

Lesli fodboldtrøje AnkeOdom

Roma trøjer

?Kashima Antlers blev den første japanske side for at nå sidste verdensmesterskab i klubben, da de slog Colombias sydamerikanske mester Atletico Nacional 3-0 på onsdag.

Kashima s første mål kom efter 33 minutter, da Shoma Doi konverterede en straffesats for en off-the-ball tur af Orlando Berrio på Daigo Nishi efter video bevis var brugt til at roma trøjer tildele et spot spark for første gang i en FIFA konkurrence.

Yasushi Endo scorede Antlers andet efter 83 minutter, da han udnyttede en fejl af målmand Franco Armani til backheel en løs bold i det tomme netværk.

Atletico s hoveder gik ned, og to minutter senere erstattede Yuma Suzuki, som lige var kommet, sidebemærket hjem en tredjedel fra tæt rækkevidde efter Mu Kanazakis bold over målets overflade.

Resultatet betyder, at Japans J-league-mestere står over for vinderne af torsdagens semifinale mellem Real Madrid og Mexicos Club America. Finalen er planlagt til søndag.

Atletico var den bedre side, især i første halvdel, med 23 skud på mål til Kashima s 10. Men de kunne ikke finde en vej forbi Kashima s veteran målmand Hitoshi Sogahata og de betalte prisen, da de blev fanget på pause.

Vi ramte baren, og vi havde klare chancer, og de ville have brugt kælen til at spille vores spil, fiorentina trøjer sagde Atletico træner Reinaldo Rueda. Vi er meget triste.

TRAUMATISK PERIODEFaldet i deres 83. kamp af året dækkede et traumatisk par uger for Atletico.

Copa Libertadores-mesterne var planlagt til at møde Chapecoense i slutningen af ??Copa Sudamericana i november, men et flyulykke dræbte det meste af brasiliansk side, da deres flyvning nærmede sig Medellin, og spillet blev aflyst.

To uger af sorg fulgte i Colombia og Brasilien, og forstyrrede deres forberedelser til Club World Cup.

Brugen af ??video assistance til at gennemgå match-changing beslutninger blev tilladt at blive brugt under onsdagens semifinale for første gang i en FIFA-konkurrence.

Ungarske dommer Viktor Kassai blev kaldt til siden af ??banen efter en halv time for at se en hændelse afspillet på en computer. Kassai fordømte Berrio for at have trukket Daigo, da spillerne flyttede ind i kassen for at udfordre til et frispark.

Selvom Daigo så ud til at være udeholdet, blev straffen liverpool trøjer tildelt, og Shoma lavede ikke en fejl fra stedet.