prototypes

Clay nye fotballdrakter MyrtisSt

Barcelona drakt

?Game counter PSPS Pekanbaru på Manahan Solo Stadium, lørdag ettermiddag, ble øyeblikket for gjenoppliving av Persis Solo-spillere i 16-runde runde. Laskar Squad Sambernyawa må vinne for å behandle skade nederlag i det forrige spillet.

I gruppefasen, i den siste kampen er laget tatt vare på av Widyantoro er også rullet PPSM Sakti Magelang 2-1 på stadion Madja Lazio drakt Magelang. Selv om laget med denne rødrøde jerseyen i gruppefasen kjørte jevnt, og seiersrekordet ble bare oppdaget av Laskar Simolodro.

Juventus drakt har sakte spillere glemt nederlaget og fokusert på neste kamp. På grunn av de to suksessive nederlagene, er spillerne litt nervøse.

Selvfølgelig, Real Madrid drakt men forhåpentligvis komme over det forrige spillet. Spill foran Pasoepati-supportere, dette vil gjøre spillernes motivasjon doblet, sa treneren som kjent som Wiwid.

Wiwid sier at du spiller hjemme, det er ingen spesiell forberedelse. Det har instruert sine pleiebarn å leke fritt og som vanlig. Spill som vanlig, ikke glem forsvaret. Det må være en liten strategiendring fordi vi spiller hjemme, så vi må angripe fra de første minuttene, sa han.

Tidligere PSS Sleman og PPSM Sakti Magelang-coach forklarte at Askar Bertuah, kallenavnet til PSPS Pekanbaru, kom til Solo som tok positiv kapital etter å ha slått PSGC Ciamis 3-2 hjemme for noen dager siden.

Med den seieren, gjør deres motivasjon for tiden god. Imidlertid hevdes også at motivasjonen til laget hans har begynt å bli bedre. Meget motivert for spillet i morgen. Det må vinne fordi det har mistet i det forrige spillet i Bangka, sa han.