prototypes

Leonida fodboldtrøjer MichalDe

Fiorentina trøjer

?England vice-kaptajn og fuldback Brown, stod til side for Goode i træning i går og vil blive rustet til Twickenham-sammenstød.

Det vil betyde en sjælden mulighed for Goode, der ikke engang kan lave bænken for sidste uge s sejre over Sydafrika ved HQ og vil blive belønning for sin chelsea trøjer fremragende form med Saracens.

Semes Rokodugunis vinger sandsynligvis vil vinde sin anden cap to år efter hans første i stedet for Marland Yarde og klubmedlem Jonathan Joseph er klar til at vende tilbage til Elliot Daly i centrum.

Cross Code Star Ben Te o ligner han vil blive lavet barcelona trøjer til at vente på sin første teststart trods en lovende cameo fra bænken i lørdag.

Worcester-centret, som bliver 30 i januar, afslørede i går, at en samtale på en Sydney-sofa med Aussie-stjernen Israel Folau for næsten tre år siden, der overtalte ham til at flytte til unions.

Leinster var hans første indkaldelse efter barcelona trøjer at have skiftet og han imponerede nok for Irland for at spørge, om han ville fuldføre et treårigt ophold i Dublin for at kvalificere sig.

Men hans mor havde allerede advaret England og sagde: Da min mor er britisk, ved jeg altid, at jeg havde dette pas.

Min familie er baseret i New Zealand, men der er meget spænding fra dem om præstationen og muligheden for at repræsentere mums arv.

Billy Vunipola vendte tilbage til træning forud for planen i går, men Wasps No.8 Nathan Hughes sad ude eftermiddagsessionen og tvivlede på hans planlagte kampagne til start 15.