prototypes

Faye billig fodboldtrøjer QuyenEst

Milan trøjer

?Den tidligere Liverpool, Aston Villa og Leicester angriber siger, at de tre løber tager en 3-0 sejr over Skotland på fredag, viser, at Southgate er den rigtige mand til jobbet.

Og Collymore mener, at FA bør træffe beslutningen, før England tager tirsdag til Spanien for at fjerne enhver usikkerhed om rollen.

Han skrev i sin kolonne i spejlet: Hvorfor vente til onsdag juventus trøjer eller derud for at salve Gareth Southgate som Englands leder?

Lad os bare få det over og udnævne ham i dag eller i morgen.

Derefter kan vi alle gå tilbage til Wembley tirsdag aften med enhver usikkerhed overvundet uden nogen underpositioner og buoyed med tillid fra et job godt udført på fredag ??i 3-0 sejren over Skotland.

Der er stadig arbejde fremad barcelona trøjer – og masser af det. Men spørg bare en topchef som Pep Guardiola eller Jose Mourinho, Luis Enrique eller Zinedine Zidane, og de vil fortælle dig, at hvis du scorer tre mål og holder et rent ark i en lokal Derby Så er det en mission opnået.

England var dominerende i deres præstationer over Skotland, der præsenterede mål fra Daniel Sturridge, Adam Lallana og Gary Cahill.

Men Collymore vil ikke have, at spillerne i første hold vil hvile let.

Den tre gange oversatte engelske spiller siger, barcelona trøjer at den nationale side burde skabe et eksklusivt første hold for at holde spillerne motiverede.

Det kunne være en god ting for Southgate – hvis han får jobbet – og for nationen.